Абонаментно почистване или еднократно почистване? „Чисто с Лили“ предлага и двете!

Абонаментно почистване или еднократно почистване? Почистването на дома е нещо, което всички предпочитаме да оставим за утре, особено след дълъг работен ден. И тук се намесва „Чисто с Лили“. 

Може би само определена част от дома ви се нуждае от почистване – като спалнята, банята или кухнята? Или може би се нуждаете само от определени дейности като прахосмукиране, бърсане на прах, почистване на пода, на фурната или хладилника, измиване на прозорците? Или пък от комбинация от двете? Можете да поръчате и задълбочено еднократно почистване на дома или почистване след ремонт

Абонаментно почистване на домове в София

„Чисто с Лили“

Резервирайте почистване на дома лесно и удобно

При нас можете да резервирате абонаментно почистване на дома (седмично или за друг период), за да бъде той постоянно чист. Не хабете време да поръчвате почистващи услуги всеки път, когато вече е много мръсно. Тогава в крайна сметка ще платите повече, а и е възможно различни служители да извършат услугата. 

Резервирането на почистване по график е много лесно. Можете да го направите по телефона, или да ни пишете чрез формата в сайта. Дори можете да ползвате Месинджър бутона в долния десен ъгъл. 

Плащането се извършва след приключване на услугата. За нас е важно вие да сте доволни от резултата и затова изискваме плащането на финала. 

Резервирайте услугите, от които се нуждаете

Както разбрахте – резервирането отнема не повече от няколко минутки. Възможно е да резервирате извършването само на някои услуги. Това всъщност е доста важно – често успяваме да поддържаме определено ниво на чистота само на някои места, но за други – почти не остава време. Особено полезно е, ако при първото почистване сте подготвили списък с нещата, които искате да се извършат. 

Какви услуги предлагаме?

При абонаментното почистване се извършват услуги, които целят поддържането на определено ниво на чистота. При силно замърсени помещения абонаментното почистване не е подходящо. Тогава би следвало да се поръча първо еднократно почистване (или почистване след ремонт, след изнасяне на наематели), след което абонаментно, което да поддържа вече нивото. Сред включените в абонаментно почистване услуги са:

 

Основното почистване на баня, измиването на прозорци, задълбоченото почистване на фурна и хладилник – всичко това са допълнителни услуги, които могат да бъдат част от задълбоченото еднократно почистване, или поръчани отделно от абонаментното почистване, но извършени заедно с него.

Абонаментното почистване се извършва в рамките на от 2 до 4 часа, като цената, разбира се, зависи от квадратурата и изискванията.

Примерни цени за абонаментно почистване

АПАРТАМЕНТ ОТ 40 М² ДО 60 М²
50лв - 60лв
АПАРТАМЕНТ - 60 М² ДО 90 М²
60лв - 90лв
АПАРТАМЕНТ НАД 90 М²
90лв - 120лв

Изпратете вашето запитване

    Желая да се свържете с мен по:
    E-mailТелефон