Добре дошли при Чисто с Лили – фирмата за професионално почистване по вашия джоб!

Ние сме фирма, която дълги години бе с основна дейност в областта на строителството, ремонтната дейност, узаконяването на сгради. Опитът ни датира от далечните ’90 години. През 90-те, като „Аскони Инженеринг“ построихме няколко сгради на територията на гр.София, както и по Черноморието. През първите години след настъпването на новото хилядолетие, като „Еластика“ ремонтирахме много домове и съдействахме за узаконяването на жилищни сгради, отново в гр.София.

Днес ние вие представяме други наши услуги – професионално почистване, за което имаме опит от последните 5 години, и управление на етажна собственост.

В натовареното ежедневие рядко остава време за всичко. Именно задълженията по дома са от онези, които винаги остават на заден план, или за които рядко ни стига енергията. Ние сме тук, за да ви помогнем с тази задача!

Ние ще почистим вашия дом, за да можете когато прекрачите прага, да се почуствате наистина на онова „сигурно място“, което е за всеки един от нас домът! Задължения по поддръжката му няма да имате и ще можете спокойно да релаксирате и да отпочинете, за да имате нови сили за следващия ден.

Със същата отговорност поемаме задачата и за почистването на вашето работно място. Почистваме офиси, промишлени помещения, заведения.

Почистваме също така и входове. И не само!

Можете да оценявате свършената от нас работа всеки път, след като направите поръчка. За нас е важна вашата удовлетвореност.

Доверете ни се! Ние сме правилният избор!