Чисто с Лили предлага почистване на домове в София

Животът е твърде натоварен, за да успеете с всичко!

От грижата за децата, през прането, пазаруването и работата – шансовете да желаете да прекарате малкото си свободно време в чистене са малко. С нашата услуга за почистване на домове ние ще го направим вместо вас. Ако се интересувате – обадете се и или попълнете формата и ще ви дадем нашата цена в най-кратък срок.

Ползите от това да наемете човек за почистване на дома:

  • стаите, които ползвате, кухнята и банята ще са доста по-често чисти
  • по-задълбочено почистване, в сравнение с това, за което на вас ви остава време
  • по-удобно е за вас
  • извършва се от професионалист
  • почистват се места, които обикновено забравяте
  • спестявате време
  • не са ви необходими почистващи материали
  • и още…

Работите усърдно и можете да си позволите нещата, които желаете – независимо дали това е уикенд в планината или игра с децата на спортната площадка. Почистването на домове, обаче, е необходимост. Все пак, освен ако никога не ползвате дома си – невъзможно е кучето ви да не изкаля след разходка, или децата да не влезнат обути. А съдовете за миене сякаш никога не свършват, дори и да сте на течна диета. Чисто с Лили е на ваше разположение, за да отнемем този товар от плещите ви. Обичаме да чистим и за нас е голямо удоволствие да оставим домът ви красив и бляскав.

По-долу ще разгледаме по-подробно ползите от наемането на професионалист.

Основните ползи от наемането на професионалист за почистване на домове

  • Задълбочено почистване. Разполагате с ограничено време и най-вероятно успявате да почистите само повърхностно. Когато наемете професионалист за почистване – наемате експерт, който знае кои части имат нужда от повече изтъркване, и на кои части е обръщано повече внимание. Ще се уверим, че всички повърхности са чисти и дезинфекцирани, особено кухнята и банята, където виреят повечето микроби.
  • Опит и обучение. И ние не сме се родили чистачи. Повечето хора знаят за почистването това, което са научили от своите родители. Но с работата идва и опита. Ако по някакъв начин не сте удовлетворени – ще поправим грешката си.

Чисто с Лили предлага почистване на домове в София. Обслужваме голяма част от града. Някои от нашите клиенти ползват абонаментна услуга, но най-популярните ни услуги са еднократно почистване и извънредното почистване след ремонт (почистване при нанасяне, при изнасяне и подобни). По възможност изпращаме винаги един и същи човек в дома ви.

Вашата сигурност е важна за нас толкова, колкото е важно и вашето одобрение за свършената работа.